Onderhoud wegbermen en waterwegen

Wegberm berm werkzaamheden

Wij kunnen u van dienst zijn met alle soorten onderhoud van (snel)wegen. En omdat veel maaiwerk zich afspeelt langs (autosnel)wegen en spoorwegen, hanteren wij de hoogste normen ten aanzien van veiligheid, milieu, productie, en uiteraard kwaliteit. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en cursussen om bij te blijven op het gebied van veiligheid langs wegen. Wij treffen de juiste verkeerstechnische maatregelen bij het maaien en beschikken over de benodigde verkeersregelaars, borden en afzettingsmaterialen.

Onderhoud Wegbermen Wegberm Berm Waterwegen

Wegbermen

Door onze specialisatie en de beschikking over een compleet en modern machinepark kunnen wij altijd inspelen op specifieke eisen van de opdrachtgever en op steeds wisselende terrein- en verkeersomstandigheden.
Ons werkgebied is breed en omvat ook ruig maaiwerk. Op ontoegankelijke terreinen maaien wij met handzeis of bosmaaier. Waar mogelijk gebruiken wij kleine, speciaal voor de terreinomstandigheden gebouwde machines. Bij voldoende ruimte wordt gewerkt met de meest geavanceerde grote machines.

Onderhoud Wegbermen Wegberm Berm Waterwegen

Waterwegen

De onderhoudsplichtigen voor de waterwegen in Noord-Holland zijn onder andere het hoogheemraadschap, de provincie Noord-Holland, gemeenten, natuurorganisaties, de spoorwegbeheerder en Rijkswaterstaat. Ook particulieren die eigenaar zijn van een perceel aan een sloot zijn onderhoudsplichtig.
Zuidema Groenvoorzieningen bv. voert deze werkzaamheden voor oa. gemeenten, provincie en hoogheemraad uit.

Onderhoud Wegbermen Wegberm Berm Waterwegen

Riet maaien

Ook hiervoor is Zuidema Groenvoorziening inzetbaar.

Neemt u gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw situatie. Samen maken we er iets moois van!  contact